Tuesday, 23/04/24, 14:00:59
Welcome Guest | RSS
Site menu
Our poll
Ocijenite moj sajt
Total of answers: 438
Main » 2009 » March » 26 » Igre na Facebooku
Igre na Facebooku
18:10:43




Sigurni smo da tratite nebrojene sate surfajući Facebookom i naslađujući se nad neprimjerenim fotografijama poznanika, no jeste li sigurni da ti isti poznanici nemaju veći mozak od vas? Ili možda znaju brže parkirati auto?

Who has the biggest brain?
Jedna od najpopularnijih igara ikada na Facebooku može svoju popularnost zahvaliti jednoj od osnovnih ljudskih osobina: taštini. Ne možete dopustiti da negdje piše kako vaši prijatelji imaju veći mozak od vas, zar ne? E, u tom slučaju morate puno, puno vježbati i igrati logičke igre u ovoj FB aplikaciji. Ako ne volite testove (i "testove") inteligencije tada vam se ova aplikacija neće svidjeti.

Parking Mania
Znamo da ste ovu igru vidjeli svuda (i u raznim varijacijama, s prikolicom primjerice), na svakoj mogućoj platformi i u svim mogućim verzijama, ali jednostavno je zabavna i zarazna. Pogledate li top ljestvice neće vam biti jasno kako neki ljudi parkiraju auto na praktički nemoguće mjesto za samo nekoliko sekundi. Odgovor je jednostavan - vježba, vježba i samo vježba.

Friends for sale
Ako ste na Facebooku proveli više od deset minuta ovu aplikaciju ste morali vidjeti! Koncept je jednostavan: kupite prijatelje za male novce, a kada im vrijednost naraste prodate ih. Novac dobivate raznim aktivnostima na FB-u kao i zaradom od prodaje. Tu je i mogućnost tjeranja prijatelja tj. robova koje posjedujete da rade poslove poput čišćenja WC-a. Možda vam na prvi pogled nije jasno u čemu je čar igre, ali instalirajte ju i javite nam što ste napravili kada netko kupi vašu curu, a vi nemate novaca da je otkupite.

Životinjsko carstvo
Naše gore list i jedan od ponajboljih primjera iskorištavanja Facebook platforme prilikom izrade igara. Ne ovo nije pucačina u kojoj se kolju životinje iz životinjskog carstva već igra razmjenjivanja sličica. Sa 140 tisuća aktivnih korisnika ova igra je zaista popularna, a jasno je i zašto je tome tako. Facebook potiče ljude na određeni tip druženja, a Životinjsko carstvo se savršeno uklapa u taj svijet gdje je svatko svakom prijatelj.

Views: 3130 | Added by: bybacko | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 4
4 Repmookex  
0
[url=http://discinfo.rv.ua]вибро в mmf
[/url]

3 Benekneergo  
0
[url=http://dirtbag.rv.ua]" uralproekt.Com " << url="rabota-samara.info/listres.php?r=&c=&page=&maxThread=&p="|url="www.rabota-samara.info/listres.php?r=&c=&page=&maxThread=&p="
[/url]

2 scoclalsVem  
0
[url=http://deduction.rv.ua]Характеристики ACER
[/url]

1 sealFaultiemi  
0
[url=http://decks.if.ua]одноклассники ру
[/url]

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
News calendar
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Search
Site friends
  • bybacko
  • google
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0